torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Ostoskeskuksessa

Tänään on sateinen päivä, joten päätin käydä West End nimisessä ostos-keskuksessa etsimässä itselleni sateenvarjoa.
Kuljin tänään myös ensimmäistä kertaa metrolla, ei siihenkään sitten mennyt kuin puoli viikkoa. Tähän asti olen joka päivä kulkenut kaikkialle jalan, mutta ei sitä oikein tee mieli kävellä 30 minuuttia vesisateessa töistä hotellille.

West End todella iso ostoskeskus mistä löytyy paljon merkkituote- liikkeitä sekä pikaruokapaikkoja. Se muistuttaa aika paljon tarjonnaltaan Kampin ostoskeskusta... molemmissa on metroasema pohjakerroksessa.
Kiertelin siellä kolmisen tuntia ja hinnat näyttävät olevan merkkitavaralla aivan samaa kuin Suomessakin.
Kävin katsomassa pelienkin hintoja ja ne ovat aivan samat kuin Suomessakin. Esimerkiksi Oblivionin perusversio PC:lle maksoi 45 euroa, kuten myös Animal Crossing DS:lle. No, tiedänpä nyt ainakin mitä en osta täältä.
Ostoskeskuksesta kotiinlähtiessäni päätin että tämän päivän postaus sisältää kuvan West Endistä. Ikävä kyllä en tajunnut ollenkaan miten pimeää ulkona voi olla, joten saatte tänään katsottavaksi Henkien kätkemän tyylisen ostoskeskuksen. Tuo nyt näyttää kuitenkin paremmalta kuin luonnossa olisi ollut (Johtui varmaan vesisateesta ja pimeästä). Yritän saada joku päivä paremman kuvan tuosta keskuksesta, jos se vaikka näyttäisi yhtään paremmalta kauniilla säällä.

Ei kommentteja: