perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Sain sittenkin syödä mämmiä pääsiäisenä

Tästä onnesta minun on kiitettävä työkaveriani, joka toi unkarilaisille tuliaiseksi mämmiä ja minut esittelemään miten mämmiä syödään.
15 hengestä ainoastaan parin henkilön kasvot ilmensivät etteivät he pidä mämmistä, toisilla ilme näytti erittäin iloiselta ja osa otti jopa lisää mämmiä.
Erityisesti yksi tyyppi oli aivan innoissaan mämmistä. Hän otti sitä lisää monta annosta ja söi mämmiä paljaaltaan. Kyselin hänen mielipidettään mämmistä, mihin tyyppi sanoi että hän ei tiennytkään että muuallakin maailmassa syötäisiin samaa ruokaa kuin heillä. Ruoka, mihin hän vertasi mämmiä, on Sumalak ja sitä syödään Uzbekistanissa vain yhtenä päivänä vuodessa (21.3.). Netistä löytämäni perusteella en oikein löytänyt mitään yhteistä, mutta jos hän sanoo sen maistuvan aivan samanlaiselta, niin kai se maistuu. Saa nähdä milloin tyyppi tulee Suomeen pääsiäiseksi. :)

Tämän päivän kuva on näkymä Pestin puolelta Budan puolelle. Hotellinihan on Pestin puolella ja vielä en ole jalallanikaan astunut Budan puolelle. Tavoite olisi käydä jossain välissä kyllä siellä, mutta milloin... en tiedä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinne (ja tännekin)!

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hyvää pääsiäistä!