sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Sunnuntaikävelyllä

Kävin tuossa tutustumassa lähellä sijaitsevaan kaupungin- puistoon. Hotellista puistoon kävellessä "joutuu" menemään Millenium- muistomerkin vierestä. Se sijaitsee suurella aukiolla, jonka molemmin puolin taitaa olla vielä pari museota.

Puisto itsessään on itsessään on kiitettävän iso. Varustukseen kuuluu muutama pelialue, leikkipuisto, huvipuisto, kylpylä sekä ihka oikea linna vallihautoineen. Tosin tällä hetkellä vallihaudassa ei ollut yhtään vettä ja saa nähdä tuleeko sinne vettä ollenkaan tänä kesänä, sillä yhdessä lammen nurkassa rakennetaan jotain.

Käveleminen on muuten ihan hauskaa, mutta kävellessä tahtoo tulla jano ja nälkä. Täällä myydään kaikkialla paljon sellaisia valtavia rinkeleitä ja päätin uskaltautua ostaa yhden sellaisen "välipalaksi". Se oli muuten ihan hyvää syötävää, mutta kun se oli kuorrutettu tönkkösuolatulla juustolla... se oli suolaisempaa kuin kuivaliha. Se taisi jäädä minulla viimeiseksi suolarinkiläksi täällä. Nyt minulla on niin suolainen olo, etten tiedä ollenkaan mitä söisin päivälliseksi. Mistä ihmeestä löydän suolatonta ruokaa??? En voi ostaa mitään pullaakaan syötäväksi sillä eilen erehdyin ostamaan ylimakean pullan.
Ruoka, missä ei ole suolaa eikä sokeria... Aargh! Minut on kirottu.

(Muuten Subwayssa maksaa täysi pituinen Teriyaki-patonki ateriana n. 6 euroa.)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas Tiinalle!

Turkka matkaa luoksesi jo huomenna maanantaina, mutta älä vain lopeta kirjoittamistasi sen takia.

Turkka: kirjoita sinäkin mitä mieltä olet Tiinan asuinpaikasta! Ja ota meille kuva Tiinasta.

Täällä elämä jatkuu kuten ennenkin. On harmaata, sentään jo vähän lämpimämpää ja ihan sikamainen kiire koulussa. Ei tule paljoa vietettyä pääsiäisLOMAA. :(

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Minä olin jo niiiiin tohkeissani ja innoissani, mutta sitten huomasin kalenterista, että punainen viiva (jolla olen matkan kesto on merkitty) alkaakin vasta tiistain kohdalta. Buhuuu!