perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Rauhallista eloa

Tänään on ollut hiljainen päivä. Pitäisi käydä kaupassa ostamassa aamupalaa, mutta kun ei vain jaksa.
Taidan siis syödä aamulla tusinan juustokeksejä. Itseasiassa olen napostellut niitä iltasella jo parin viikon ajan. Ne ovat melkein paperinohuita vohvelinnäköisiä lastuja, joihin on käytetty pääasiassa vehnäjauhoa, juustoa, maitoa ja margariinia.
Olen tykästynyt niiden makuun, mutta alan jo kaipaamaan vaihtelua siihen. Mistä täältä löytyisi dippikastikkeita? Kaupoissa, joissa olen käynyt, ei oikein ole ollut edes kunnon Tex-Mex osastoa, joten en saa edes sieltä mitään kastikkeeksi sopivaa.
Huomenna aion kokeilla linja-autoa ja mennä Tescoon, joka on kuulemma hypermarketti. Saa nähdä millainen se on. Kävin nettisivuilta katsomassa lähimpien liikeiden aukioloaikoja ja yllätyksekseni niiden väitettiin olevan auki 0-24 ja ruokaosastos 6-22. En taida kuitenkaan mennä tänään enää tähän aikaan sinne hortoilemaan, varsinkin kun on perjantai-ilta.

Mahtaa Helsinki näyttää erilaiselta, sitten kun palaan takaisin Suomeen. VR:n makasiinien paikalla taitaa olla silloin iso musta monttu. Mitä muuta tulee muuttumaan näiden kuukausien aikana?

P.S. Tuo koira on todella pieni, vaikka näyttääkin isolta. Siitä vähän vasemmalle näkyy matala porras kauppaan.

Ei kommentteja: