keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Katso minne kävelet

Kävimme töiden jälkeen kaupassa ja sieltä lähdettyämme kerroin innoissani päivän tapahtumista Turkalle. Juttua piisasi siihen asti kunnes ihmeissäni totesin kauppojen näyteikkunoissa olevani esineitä, joita en aiempina päivinä ollut huomannutkaan. Katsoin hieman enemmän ympärilleni ja jouduin huomaamaan ettei yksikään talokaan näyttänyt tutulta. Ajatuksissamme olimme lähteneet kaupasta aivan väärään suuntaan katua kulkemaan.
En kadu ollenkaan tuota tempausta muuten olisi Itäinen rautatieasema jäänyt huomaamatta ja pari muutakin paikkaa. Taidan yrittää eksyä täällä toistekin. Vaikka emme me nytkään oikeastaan eksyksissä olleet, sillä rautatieaseman lähettyvillä on yksi kirkko jonka torni näkyy hotellille asti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olette varmaan huomanneet etten ole kirjoittanut mitään pariin päivään. Syynä on yksinkertaisesti se että, sivusto mistä pääsen laittamaan kirjoituksia on ollut huollossa jo jonkin aikaa ja silloin kun se on ollut ylhäällä, niin se on ollut liian tukkoinen päästäkseni tekemään yhtään mitään.

Toivotaan että pääsen tänään kirjoittamaan jotain kivaa.