maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Elokuvissa taas

Täällä nauttii todella paljon elokuvissa käynnistä. Eilen illalla kävimme katsomassa Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu hintaan 4 €/hlö. Teatterissa käynnistä nauttii jo pelkästään ilmastoinnin vuoksi. +35 asteen helteellä on nautinnollista mennä teatteriin, missä on pelkästään +25 astetta lämmintä. Ainut mikä pitäisi muistaa on että, viimeiset ratikat menee 23:30. Joten jos menee katsomaan pitkää elokuvaa klo 21:00 jälkeen, joutuu melko todennäköisesti kävelemään takaisin hotellille ellei ota taksia. Ei ole kiva huomata keskellä yötä olevansa toisella puolen kaupunkia (vielä Budan puolella kukkuloilla) ilman mitään mahdollisuutta julkisiin yhteyksiin. Jalat ovat kiitelleet tuota yöllistä kävelyä tämän päivän.

Elokuvaillan kunniaksi saatte näyttelijätär Kiss Manyin patsaan.

3 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

Mutta ei ne taksitkaan varmaan kauhean kalliita siellä ole?

Helsingissä kyllä miettii kaksi kertaa käyttääkö taksia, mutta lähiaikoina on silti tullut otettua taksi pari kertaa kotiin.

Tiina kirjoitti...

Täällä ei mieti taksia hinnan kannalta, vaan luotettavuuden kannalta.
Kun tulin tänne niin melkein heti firmasta annettiin kortti, mistä tilata luotettava taksi halvalla. Enhän minä muista sitä korttia koskaan kuljettaa mukanani.

Unknown kirjoitti...

Plus sitten vielä se, että ns-. lennosta taksi on kalliimpi, kuin tilattuna.

Tiettyhän sitä olisi voinut soittaa ja tilata taksin, jos olisi vaikka sattunut englantia osaava kaveri langan toiseen päähän. Mutta eipä ollut mikään paha rasti kävelläkään, kun vielä puolenyön aikoihin oli yli +25 °C lämmintä.